Μπακογιάννη σε αντιπολίτευση για εργασιακό: «Είστε κολλημένοι στο χθες»

10 mins read

Την άποψη πως οι εργαζόμενοι όχι μόνο δεν θα δουν πτώση του βιοτικού τους επιπέδου αλλά θα αυξήσουν και το εισόδημά τους, εξέφρασε από τη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νέου εργασιακού νομοσχεδίου η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι πλήρως διασφαλισμένα, από τις μεταρρυθμίσεις ενός «καλά μελετημένου» νομοσχεδίου που δεν αυξάνει μόνο την ανταγωνιστικότητα αλλά και την κοινωνική συνοχή.

«Αναρωτιέμαι για το επίπεδο των επιχειρημάτων της αντιπολίτευσης! Δεν μπορεί να μείνουμε κολλημένοι στην επιχειρηματολογία του τότε! Και δυστυχώς αυτό κάνατε και σήμερα στη Βουλή! Μείνατε κολλημένοι στην επιχειρηματολογία του χθες! Λες και δεν έχετε παρακολουθήσει τίποτα από αυτά που έχουν γίνει στον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «είστε με στείρα ρητορική λες και δεν θα μπορούσατε να έχετε πρόσθετα επιχειρήματα σήμερα! Αντί γι’ αυτό επιχειρηματολογείτε με τρόπο που πραγματικά θυμίζει και επιβεβαιώνει πόσο μακριά από την κοινωνία είστε σήμερα!».

Η βουλευτής της ΝΔ, αναφέρθηκε στο πρόβλημα της αδήλωτης εργασίας και στήριξε με ζέση τη δυνατότητα που δίνει το νομοσχέδιο στην ηλεκτρονική ψήφο στις Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων. «Η Ελλάδα θα πάει μπροστά και οι εργαζόμενοι θα αυξήσουν το εισόδημά τους και με τη κυβέρνηση Μητσοτάκη τα δικαιώματα τους είναι διασφαλισμένα», είπε.

 Δείτε εδώ:

Facebook Comments