Διαγραφή Καλλιάνου από τη Ν.Δ. ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

7 mins read

Πίεση ασκεί στη Νέα Δημοκρατία η αξιωματική αντιπολίτευση εξαιτίας της ανάρτησης του βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Καλλιάνου, για την υπόθεση Σεμέδο, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook ουσιαστικά ισχυρίστηκε πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία του βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον παίκτη. Μετά τις αντιδράσεις, οι οποίες παραμένουν σφοδρές στο διαδίκτυο, ακόμα και από νεοδημοκράτες για τον χαρακτήρα της ανάρτησης του βουλευτή, ο Γιάννης Καλλιάνος αναγκάστηκε να την «κατεβάσει» και να ανασκευάσει όσα έγραψε. 

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, ρωτά γιατί επικρατεί σιωπή από το κυβερνών κόμμα σχετικά με το θέμα, και προσθέτει:

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει άμεσα. Αν δεν το πράξει δείχνει στον ελληνικό λαό ότι υιοθετεί μέχρι κεραίας την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή».

Όπως τονίζει: «Η χυδαία επίθεση Καλλιάνου δεν αφορά μόνο σε μια ανήλικη που προχώρησε σε μία βαρύτατη καταγγελία, ταυτόχρονα προσβάλει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμού».

Facebook Comments