Δριμεία επίθεση Κασσελάκη στους «11»: «Ο κόσμος θα τους συγχωρήσει- Είμαστε 36 βουλευτές, αλλά ηθικά είμαστε 47»

10 mins read

Με τους βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ τα έβαλε ο Πρόεδρος του κόμματος, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε τις αναφορές του στα εσωκομματικά με ευθείες βολές στους 11 βουλευτές που αποχώρησαν: «Δεν σεβάστηκαν την εντολή που έλαβαν από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και να είστε σίγουροι ότι ο κόσμος μας θα τους τιμωρήσει» ανέφερε.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία οκτώ χρόνια από τους 149 βουλευτές το 2015 έφτασε στους 47 το 2023. Χάσαμε το μεγαλύτερο μέρος της Κοινοβουλευτικής μας δύναμης και αυτήν την πορεία εμείς καλούμαστε πλέον να την ανατρέψουμε.

Και μην ανησυχείτε που είμαστε πλέον 36 Βουλευτές. Η ηθική μας Κοινοβουλευτική Παρουσία είναι και θα είναι 47 Βουλευτές – διότι αυτό επέλεξε ο ελληνικός λαός. Το ότι μερικοί δεν σεβάστηκαν τον Κώδικα Δεοντολογίας που συνυπέγραψαν για να παραδώσουν τις έδρες τους…

Το ότι για μήνες δεν βγήκαν ΜΙΑ φορά στα κανάλια να κατηγορήσουν τις ύβρεις του συστήματος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια εναντίον των ίδιων των ψηφοφόρων που τους ανέδειξαν σε βουλευτές…

Το ότι βάζουν τη φιλοδοξία πάνω από την κοινωνία… Αυτά τα γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ – και δεν πρόκειται να τους το συγχωρήσει. Μην ανησυχείτε….η αλήθεια είναι με το μέρος μας . Απλώς καμιά φορά, η δικαίωση έχει τους δικούς της χρόνους».

Ο Στέφανος Κασελάκης αναφερόμενος στο επεισόδιο με τον Ρίσι Σούνακ για τα Γλυπτά κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κάνει ιδιωτική διαπραγμάτευση για τα Μάρμαρα λέγοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να δανείσει κάτι στον ιδιοκτήτη του».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα