“Έδειξε” τον “Ρασπούτιν” ο Α. Σαμαράς, ακολουθεί ο Β. Βενιζέλος

9 mins read

Για 45 περίπου λεπτά κατέθετε ο πρώην πρωθυπουργός στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Λ. Ζαχαρή και Ε. Σοφουλάκη, που ερευνούν τις καταγγελίες για την υπόθεση της Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, ο κ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του επανέλαβε όσα είχε αναφέρει στη μήνυση που είχε υποβάλλει για τη συγκεκριμένη υπόθεση και κατονόμασε τον περιβόητο «Ρασπούτιν».

Την Τετάρτη παίρνει σειρά ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε μάλιστα και υπόμνημα 32 σελίδων με τους ισχυρισμούς του στους εισαγγελείς. Στο υπόμνημά του ο κ. Σαμαράς φέρεται να επικαλείται νέα στοιχεία που ενισχύουν τους ισχυρισμούς του περί “σκευωρίας” σε βάρος του από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, ανέφερε: “Ό,τι είχα να πω για αυτή την άθλια σκευωρία το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως”. Μάλιστα, ρωτήθηκε για τον εάν κατονόμασε τον περιβόητο “Ρασπούτιν” και απάντησε θετικά, αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως αναφέρθηκε και σε άλλα μέλη της πρώην κυβέρνησης.

Δημοσιογράφος: Κατονομάσατε τον Ρασπούτιν;

Αν. Σαμαράς: Το έχω κάνει προ πολλού και προφανώς το έκανα και σήμερα…

Δημοσιογράφος: Κατονομάσατε τον κ. Τσίπρα;

Αντ. Σαμαράς: Φυσικά

Πλέον μετά την κατάθεση του κ. Σαμαρά πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σφόδρα ανοιχτό το ενδεχόμενο η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή, ενώ η έρευνα των αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου θα συνεχιστεί για τα μη πολιτικά πρόσωπα.

 

Facebook Comments