ΑρχικήΠολιτικήΕΦΣΥΝ: "Αρκουδιάρης μεν, σε κρίση ταυτότητος δε. Φαντασιώνεται πως είναι η αρκούδα"

ΕΦΣΥΝ: "Αρκουδιάρης μεν, σε κρίση ταυτότητος δε. Φαντασιώνεται πως είναι η αρκούδα"

Σκληρή επίθεση, με βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε η Εφημερίδα των Συντακτών στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Ο αρθρογράφος Δημήτρης Νανούρης σε άρθρο με τίτλο “Ο αρκουδιάρης κι η αρκούδα μαζί σ’ ένα σώμα” σχολιάζει ότι “η εν γένει παιδεία του δείχνει πως ουδέποτε αγαπούσε το διάβασμα, παραδόξως ωστόσο γοητεύεται απ’ τα βιβλία εσόδων-εξόδων και επαίρεται ότι ως δήμαρχος τα κρατούσε διπλά”. Παράλληλα, τονίζει ότι υπουργός αποστρέφεται τους δημοσιογράφους και ιδιαίτερα τις γυναίκες, ιδίως όταν του υποβάλλουν ενοχλητικά ερωτήματα.

Ο αρθρογράφος σχολιάζει τη γενικότερη συμπεριφορά του πολιτικού όσον αφορά τη σχέση του με τα μέσα ενημέρωσης, την προβληματική στάση του, όπως εκφράζεται από τη φράση “όλοι σας και μόνος μου”. Παράλληλα, στο άρθρο αναφέρεται ότι ο Παύλος Πολάκης “έχει στην μπούκα απαξάπαντες τους συναδέλφους του, οίτινες εισπράττουν «μαύρο» χρήμα κάτω απ’ το τραπέζι. Ο ίδιος καταφεύγει στο γκισέ της Attica Bank, καίτοι βδελύσσεται τον κεντρικό τραπεζίτη” αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε για τη δανειοδότησή του από την Attica Bank. 

Τέλος, ο αρθρογράφος της ΕΦΣΥΝ δηλώνει ότι συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό του Διονύση Σαββόπουλου ότι ο Πολάκης του θυμίζει “αρκουδιάρη”, αλλά προσθέτει ότι είναι σε κρίση ταυτότητας και φαντασιώνεται ότι είναι η αρκούδα. «Ο αρκουδιάρης κι η αρκούδα μαζί σ’ ένα σώμα», όπως τραγουδούσε ο Τζίμης Πανούσης.