ΑρχικήΠολιτικήΈφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Φάνης Δημοσχάκης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Φάνης Δημοσχάκης

Την Τρίτη 16 Απριλίου στις 11.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ισαάκιο Έβρου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Θεοφάνη Δημοσχάκη, πρώην βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πέθανε χθες σε ηλικία 80 ετών.

Γεννηθείς το 1944 στο Ισαάκειο, με σπουδές στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο, ο Θεοφάνης Δημοσχάκης διετέλεσε βουλευτής Έβρου με τη Νέα Δημοκρατία στο χρονικό διάστημα από το 1989 έως το 2004. Υπήρξε μέλος της Νεολαίας της ΕΡΕ και μεταδικτατορικά διατέλεσε στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου της Ν.Δ.

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Θεοφάνη Δημοσχάκη», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Έβρου της Ν.Δ. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος και την ευγνωμοσύνη της για όσα προσέφερε στον τόπο τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.