«Είμαι σε καραντίνα»- Ο Καλογρίτσας δεν πάει ούτε σήμερα Βουλή

7 mins read

Όπως έγινε γνωστό, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, εξέταση του επιχειρηματία από την προανακριτική επιτροπή που διερευνά αδικήματα που τυχόν έχουν τελεσθεί από τον πρώην υπουργό Ν. Παππά κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμη κοινοβουλευτική πηγή, την παραμονή της συνεδρίασης, ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Στ. Κελέτσης έλαβε βεβαίωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας βάσει της οποίας, ο κ. Καλογρίτσας βρίσκεται από τις 30/04/2021 σε καθεστώς καραντίνας, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας. Επίσης, ανέφερε ότι η συνεδρίαση αναβάλλεται, και ότι για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί ήδη οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο εργολάβος είχε αποστείλει επιστολή και στις 20 Απριλίου – λίγο πριν το πρώτο προγραμματισμένο ραντεβού στη βουλή –  με την οποία δήλωνε κώλυμα να βρεθεί αύριο ενώπιον της επιτροπής, επικαλούμενος κόπωση και πόνους που προέκυψαν από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Facebook Comments