Επεισόδιο για τη «μετωπική» Γεραπετρίτη- Τσίπρα στη Βουλή: «Ώρα να πηγαίνετε κύριε Προέδρε»

7 mins read

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

αποχώρησε από την αίθουσα μαζί με την κοινοβουλευτική του ομάδα.

«Ώρα να πηγαίνετε κ. πρόεδρε» είπε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής αμέσως μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ζήτησε από τον κ. Μητσοτάκη να παραιτηθεί και να προκηρυχθούν εκλογές.

Η φράση του κ. Γεραπετρίτη διατυπώθηκε ενώ έβγαινε από την αίθουσα ο Αλέξης Τσίπρας και είχε ως αποτέλεσμα χειροκροτήματα από την πτέρυγα της ΝΔ και μεγάλες αντιδράσεις στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον λόγο έλαβε τελικά ο κ. Τσίπρας και απάντησε σε υψηλούς τόνους στον υπουργό Επικρατείας πως όχι μόνο δεν είναι αρχηγός κόμματος για να του απαντά αλλά και δεν είναι καν εκλεγμένος με την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον κ. Γεραπετρίτη να ανακαλέσει τη φράση του και αποχώρησε από την αίθουσα μαζί με την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Στη μομφή του κ. Τσίπρα ότι ο κ. Γεραπετρίτης δεν έχει εκλεγεί από το λαό, ο υπουργός την επέστρεψε στον κ. Τσίπρα λέγοντάς του να κοιτάξει στα μάτια τους δικούς του βουλευτές επικρατείας και να τους πει ότι υπάρχουν βουλευτές δύο ταχυτήτων.

 

 

 

 

Facebook Comments