Φαρμάκι ΝΔ για Τσίπρα: «Μόλις ακούν τα «θα» του, ασυναίσθητα βάζουν το χέρι στην τσέπη»

7 mins read

Προκαταβολικά… αιχμηρή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εν όψει της αυριανής επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Ηλεία.

Θυμίζουν τον δρόμο Καλογρίτσα, μιλάνε για κάποιον που τάζει τα πάντα στους πάντες και καταλήγουν με μία πρόταση- φαρμάκι.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

Αύριο από την Ηλεία ο κ. Τσίπρας αναμένεται να επαναλάβει την ίδια, χιλιοπαιγμένη παράσταση: να τάζει τα πάντα στους πάντες. Η μεγάλη διαφορά με το παρελθόν είναι ότι η χώρα πλήρωσε ακριβά αυτό το εισιτήριο και πλέον η παράσταση δεν μαζεύει θεατές.

Το μόνο χρήσιμο που μπορεί να κάνει ο κ. Τσίπρας αύριο στην Ηλεία είναι να επισκεφθεί τα εργοτάξια του οδικού άξονα Πάτρα – Πύργος και να δει τα έργα που προχωρούν με ταχύτητα. Πρόκειται για εκείνο το έργο που δεν προχώρησε ούτε ένα μέτρο επί των καταστροφικών ημερών του. Γιατί; Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε προσφέρει ως εργολαβικό αντάλλαγμα στον τότε εκλεκτό του, τον κ. Καλογρίτσα. Ας αποφύγει όμως τις υποσχέσεις, γιατί οι πολίτες μόλις ακούν τα «θα» του, ασυναίσθητα βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα