Αλ. Φλαμπουράρης για Παπαδάκου και Βαξεβάνη: Οι «κατηγορίες» θα πρέπει άμεσα να αποσυρθούν

8 mins read

Με δήλωσή του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, ζητά να αποσυρθούν άμεσα οι κατηγορίες κατά των δημοσιογράφων Βαξεβάνη και Παπαδάκου και ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση αναφέροντας ότι «Η δεξιά κυβέρνηση της ΝΔ, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, έδειξε ότι θέλει η δημοσιογραφία να εξυπηρετεί τη δική της «αλήθεια» κι όχι την αντικειμενική πληροφόρηση, όπως έχει υποχρέωση».

Αναλυτκά η δήλωση:

Η δεξιά κυβέρνηση της ΝΔ, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, έδειξε ότι θέλει η δημοσιογραφία να εξυπηρετεί τη δική της «αλήθεια» κι όχι την αντικειμενική πληροφόρηση, όπως έχει υποχρέωση.

Προς τούτο χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό κι αθέμιτο μέσο. Είτε μοιράζοντας χρήματα στα ΜΜΕ εξαγοράζοντάς τα, είτε εκβιάζοντας τις ιδιοκτησίες τους με το κόψιμο των διαφημίσεων, είτε απειλώντας δημοσιογράφους με απολύσεις με στόχο την υποταγή στα προτάγματα της δικής της εξουσίας.

Ότι όμως θα προχωρούσαν στη στοχοποίηση των δύο δημοσιογράφων, της κ. Γιάννας Παπαδάκου και του κ. Κώστα Βαξεβάνη, ενοχοποιώντας τη δημοσιογραφική έρευνα που διεξάγουν και μάλιστα με την κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, ξεπερνά κάθε όριο γιατί θίγουν και θέτουν σε κίνδυνο τα θεμέλια της Δημοκρατίας μας.
Αυτές οι «κατηγορίες» θα πρέπει άμεσα να αποσυρθούν.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα