ΑρχικήΠολιτικήΕπίθεση Γεννηματά σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση

Επίθεση Γεννηματά σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση

Για παραλογισμό κόντρα στο πνεύμα και το γράμμα του Συντάγματος έκανε λόγο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πριν από λίγο στην ομιλία της στη Βουλή. Η κα Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση ότι παίζουν κρυφτό πίσω από τις συνταγματικές διατάξεις. “Δεν θα αφήσουμε επίδοξους της εξουσίας να κόψουν και να ράψουν την αναθεώρηση στα μέτρα τους” σημείωσε.
“-Ψηφίζω τα δικά σου. -Όχι δεν μπορείς να ψηφίσεις και τα δικά μου, ψήφισε μόνο τα δικά σου. -Και πού ξέρεις τι θα προτείνω; Μπορεί να μπλοφάρω – Τα βλέπω. Δε με νοιάζει. Πρότεινε ό,τι θες, εγώ θα το κάνω όπως θέλω και χωρίς να έχω κανέναν ανάγκη” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε ως αρχιτέκτονα αυτού του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ευτελισμού και υπεύθυνο για την απουσία ουσιαστικού διαλόγου γύρω από το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης.
Παράλληλα, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για εντυπωσιακή “κωλοτούμπα”, αφού αρχικά δημιούργησε κλίμα “αποχής” ενώ στη συνέχεια ζήτησε περισσότερα άρθρα προς αναθεώρηση, με σκοπό να αποκομίσει κομματικά οφέλη μετά τις εκλογές.