Γεννηματά – Παπανδρέου μαζί στην Αχαΐα 

11 mins read

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου επισκέφτηκαν μαζί την Αχαΐα και την πυρόπληκτη περιοχή της Ζήριας.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές της Αχαΐας από τις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές.

Κατά την επίσκεψή της είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πυροσβέστες και τα στελέχη της ΕΜΑΚ, όπως επίσης με παράγοντες της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης. Στην περιοδεία συμμετείχαν, επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής Αχαΐας, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και τοπικά στελέχη του Κινήματος.

Κατά την περιοδεία της, η Φ. Γεννηματά επισκέφθηκε τον δήμο Αιγιαλείας, όπου συναντήθηκε και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και συμβούλους. Κατόπιν, επισκέφθηκε την πυρόπληκτη περιοχή στη Ζήρια, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με πυροσβέστες, αξιωματικούς και στελέχη της ΕΜΑΚ.

Ακολούθως, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, και στελέχη της περιφερειακής παράταξης. Τέλος, είχε συνάντηση και με τον δήμαρχο Ερυμάνθου-Χαλανδρίτσας, Θεόδωρο Μπαρή, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και συμβούλους.

Η επίσκεψη αυτή έχει και συμβολικό χαρακτήρα τόσο για τη σημασία που έχει για την οικογένεια Παπανδρέου, ο νομός Αχαΐας, όσο και για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, καθώς δείχνει την στήριξη του πρώην Πρωθυπουργού στην Φώφη Γεννηματά.

Ωστόσο, ο Γιώργος Παπανδρέου κρατά χαμηλούς τόνους, καθώς είναι πιθανή η συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του Χάρη Καστανίδη, ο οποίος ανήκει στην συνιστώσα του κ. Παπανδρέου, το ΚΙΔΗΣΟ.

 

Facebook Comments