Γεννηματά: "Διψήφιο το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές"

9 mins read

Σε συνέντευξή της στον Γιώργο Παπαδάκη, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι η κεντροαριστερά είναι ένας “πολύχρωμος” χώρος και ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει θέση, “γιατί έφτιαξε τη νέα δεξιά”.

“Έχουμε το εθνικό σχέδιο για την έξοδο από την κρίση. Οι άλλοι για να μην φαίνονται τα προβλήματα των πολιτικών τους σκοτώνονται μεταξύ τους, όχι για την ουσία, αλλά για την εξουσία”, δήλωσε η κα Γεννηματά αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως “είναι και οι δύο το ίδιο πράγμα”.

Παράλληλα, η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ προέβλεψε ότι το ποσοστό του κόμματος στις εκλογές θα είναι διψήφιο. Συνέχισε λέγοντας ότι “ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έχουν κάνει αγώνα για να πείσουν το λαό ότι για την κρίση φταίει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει μερίδιο ευθύνης, όχι όμως την αποκλειστική, ούτε τη μεγαλύτερη. Έχουμε αποδεχθεί, έχουμε φτάσει σε επίπεδο αυτομαστιγώματος”.

Για την Έκθεση της Κομισιόν η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι δεν ήταν για κανέναν στην Ελλάδα έκπληξη και συμπλήρωσε ότι “όλοι οι Έλληνες ζουν καθημερινά τα αποτελέσματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαρκή λιτότητα που αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας από τους πιο συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης.”

Σε ερώτημα σχετικά με τα χρέη του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι “ρυθμίζουμε τα οικονομικά μας, προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τα δάνειά μας, τα εξυπηρετούμε”.

Τέλος, κάλεσε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν το Κίνημα Αλλαγής και αποκάλεσε “πλάνη ότι η ψήφος στην ΝΔ απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Facebook Comments