ΑρχικήΠολιτικήΓεωργιάδης κατά Κασσελάκη: «Το "ατζέντα Ισλαμαμπάντ" είναι ακροδεξιός λόγος δεν έχει σχέση...

Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη: «Το “ατζέντα Ισλαμαμπάντ” είναι ακροδεξιός λόγος δεν έχει σχέση με την Αριστερά»

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, άφησε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις αναρτήσεις στα social media του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, για το μεταναστευτικό.

Δεν άφησε αναπάντητες τις αναρτήσεις του Στέφανου Κασσελάκη που αναφέρονται στο θέμα της μετανάστευσης εργαζομένων από το Πακιστάν στην Ελλάδα, ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Αυτό που αναδύει κάθε μέρα ο κύριος Κασσελάκης είναι πολύ βαρύς ρατσισμός. Δεν ξέρω πώς θα το χειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν είναι αριστερή διάλεκτος αυτή“, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Τέρενς Κουίκ.

Θυμίζει λίγο Κυριάκο Βελόπουλο, δεν έχουμε κάτι με το Πακιστάν, δεν έχουμε ρατσισμό έναντι των Πακιστανών. Δεν είναι κατώτεροι άνθρωποι από εμάς οι Πακιστανοί. Αυτό που αναδύει κάθε μέρα ο κύριος Κασσελάκης είναι πολύ βαρύς ρατσισμός. Δεν ξέρω πώς θα το χειριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν είναι αριστερή διάλεκτος αυτή. Δηλαδή το “ατζέντα Ισλαμαμπάντ” είναι ακροδεξιός λόγος δεν έχει σχέση με την Αριστερά”.

“Τον αριθμό 500 χιλ. δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης”

Επανήλθε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης για την “ατζέντα Ισλαμαμπάντ”, όπως την ονομάζει, εξηγώντας ότι το κάνει διότι “εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό”.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης την “Ατζέντα Ισλαμαμπάντ”, στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την. Δεν θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί. Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης“.

Σχολιάζει ότι “το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του “έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές” – αυτοί που βάφτισαν “λαθραίους” αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε “περάστε κόσμε”. Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση: 6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;“.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι πολιτικό κομφούζιο προκάλεσε με ανάρτησή του, ο Πακιστανός Υπουργός Επικρατείας, ο οποίος έκανε λόγο για συμφωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ούτως ώστε να έρθουν από το Πακιστάν στην Ελλάδα 500.000 εργάτες για κατασκευαστικές εργασίες.