ΑρχικήΠολιτικήΓεωργιάδης: «Να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του Πολάκη - Στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ...

Γεωργιάδης: «Να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του Πολάκη – Στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια»

Τον έλεγχο των λογαριασμών του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από την εισαγγελία, ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε στην εκπομπή πως «στον έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι σχετιζόμενα με τον κ. Πολάκη».

 

 

«Αν μιλήσω με τον Πολάκη για τον ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βουλή μετά θα πρέπει να τον πάρει ο εισαγγελέας» είπε ο υπουργός αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:«Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του κ. Πολάκη από την εισαγγελία. Αυτή η εικόνα του αδέκαστου και αδιάφθορου Πολάκη θα πρέπει να τελειώσει. Όταν τολμήσει και μου κάνει ερώτηση στη Βουλή θα τα καταθέσω όλα στο κοινοβούλιο για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται.

Διαφωνούσε η αρμόδια υπηρεσία και ο κ. Πολάκης έβαζε την υπογραφή του για να περάσουν τιμολόγια.

Στην συγκεκριμένη εταιρεία βγαίνει τώρα η εφορία και λέει: ‘αυτά τα τιμολόγια είναι εικονικά, είναι ψεύτικα δηλαδή’. Επειδή μας το παίζει πολυ αθώος και αδέκαστος και αδιάφθορος που θα μας βάλει όλους φυλακή.  Ξαναλέω πως στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι τιμολόγια σχετιζόμενα με τον Πολάκη».

Το ΚΕΕΛΠΝΟ έβγαλε πόρισμα ότι για την δική μου περιόδο είναι όλα τέλεια, δεν υπάρχει η παραμικρή σκιά, ενώ για την περιόδο Πολάκη η εταιρεία η οποία έλεγε ο ίδιος να πληρώνεται παράνομα -η εταιρεία φύλαξης του ΚΕΕΛΠΝΟ- ότι έχει εικονικά τιμολόγια».