ΑρχικήΠολιτικήΓεωργιάδης: «Ήρθε το πολιτικό τέλος του Τσίπρα, έγινε ρεζίλι - Μεγάλος νικητής...

Γεωργιάδης: «Ήρθε το πολιτικό τέλος του Τσίπρα, έγινε ρεζίλι – Μεγάλος νικητής του συνεδρίου ο Παππάς»

«Είναι πολιτικά παλαβό, είναι τσίρκο Medrano, δεν βγάζει νόημα» ήταν το σχόλιο του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Αυτός που τελείωσε τον πολιτικό του βίο είναι ο Τσίπρας. Ηττήθηκε από τον Νίκο Παππά όχι τον Κασσελάκη, που είναι και εντυπωσιακό γιατί ήταν νύχι με κρέας ».

 

 

«Ο μόνος κερδισμένος είναι ο Παππάς που καταλαβαίνει πολύ καλά από συνωμοσίες» πρόσθεσε ο ίδιος κάνοντας λόγο για «χυλόπιτα» από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Αλέξη Τσίπρα που «νόμιζε ότι ο Κασσελάκης θα κάνει ό,τι θέλει αυτός και ο Κασσελάκης έκανε τα δικά του».

Ειδικά για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «είσαι ο Τσίπρας, έχεις πάει ένα κόμμα από το 3% στο 32% και κυβέρνηση και πας σε ένα συνέδριο και τρως τα μούτρα σου. Το κόμμα του είπε δεν θέλουμε να σε βλέπουμε κ. Τσίπρα. Ο Τσίπρας έγινε ρεζίλι, πρέπει να μπει στο εροπλάνο και να εξαφανιστεί».

Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «είναι σε δεινή θέση. Θέτει θέμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του, λέει βρείτε αντίπαλο και πάμε, βγαίνει την Κυριακή και λέει αν δεν πάω σε εκλογές θα είμαι σε ομηρία και μετά επειδή βλέπει ότι χάνει το συνέδριο δεν βάζουν την πρότασή του σε υποψηφιότητα. Αυτός είναι διπλά ρεζίλι. Έχετε δει εν ενεργεία πρόεδρο να μην καταφέρει να κατεβάσει την πρότασή του;».

«Έχει πλέον έναν Παππά να κινεί τα νήματα, ο άνθρωπος καταλαβαίνει από πολιτική. Καθάρισε τον Τσίιπρα σαν αυγό και την επομένη των ευρωεκλογών θα ασκήσει κριτική στον Κασσελάκη. Ο Κασσελάκης ως πολιτικός έχει τελιώσει. Αρχηγός που δεν μπορεί να περάσει πρότασή του στο συνέδριο δεν είναι πολιτικός» συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.