Γερουλάνος: «Καλωσορίζω όλες τις υποψηφιότητες – Δεν παλεύουμε ο ένας τον άλλον»

11 mins read

Στα Παραπολιτικά 90,1 και στους δημοσιογράφους, Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο, ήταν καλεσμένος ο υποψήφιος για την  ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων γιατί κατεβαίνει ως υποψήφιος τόνισε πως «χρειάζεται σοβαρή αντιπολίτευση», ενώ παράλληλα τάχθηκε «υπέρ της προοπτικής διακυβέρνησης της χώρας από προοδευτικές δυνάμεις».

Στόχος όπως είπε ο κύριος Γερουλάνος είναι να «φέρουμε πίσω αυτούς που έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική και θέλουν μια πολιτική νηφάλια, κοινωνικά δίκαιη και που να ανοίγει δρόμους για τη νέα γενιά» και συνέχισε «αυτοί που γύρισαν τη πλάτη στην πολιτική τα τελευταία χρόνια ήταν το μεγαλύτερο μέρος του εκλογικού σώματος και το κενό που υπάρχει είναι για πράγματα και ιδέες που δεν εκφράζονται σήμερα στην πολιτική. Αυτό το κενό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο μετά την αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά».

Αναφερόμενος προς τους συνυποψήφιούς έστειλε το μήνυμα «Οι υποψήφιοι δεν παλεύουν ο ένας τον άλλον. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε εάν θέλουμε να προσελκύσουμε τους πολίτες στην κάλπη, οι υποψήφιοι για την ηγεσία. Δεν έχει νόημα η λογική ο “θάνατος σου η ζωή μου“».  «Καλωσορίζω όλες τις υποψηφιότητες και πιστεύω ότι πρέπει να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος, που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στις δημοκρατικές μας διαδικασίες».

Τέλος, σχολιάζοντας την οικονομία άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση «Στη χώρα μας γίνεται σήμερα ένα πάρτι πολλών εκατομμυρίων ευρώ και το θέμα είναι τα χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμης να μην πάνε στους λιγότερους αλλά στους περισσότερους Έλληνες. Φοβάμαι ότι πηγαίνουμε σε μια διεύρυνση των ανισοτήτων και ο στόχος μας πρέπει να είναι η διεύρυνση της παραγωγικής βάσης της χώρας».

 

 

 

 

 

Facebook Comments