Συνεχίζονται οι εσωκομματικές διενέξεις στο ΠΑΣΟΚ, αυτή τη φορά με τον Παύλο Γερουλάνο, μέσω συνεργατών του, να απάντησε στον Χάρη Δούκα.
Συνεργάτες του Παύλου Γερουλάνου σημειώνουν τα εξής:
«Η χρήση “επιχειρημάτων” της Ομάδας Αλήθειας – για πράγματα που ο Παύλος Γερουλάνος ουδέποτε είπε, όπως έχει επανειλημμένα υπογραμμίσει τις τελευταίες εβδομάδες ακόμα και απέναντι στον ίδιο τον πρωθυπουργό που χρησιμοποίησε αντίστοιχες ανοησίες – από συνεργάτες του κ. Δούκα μέσω διαρροών, υποβαθμίζει την πολιτική συζήτηση. Κρίμα.».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, είχε αφήσει αιχμές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη για την υπόθεση Μπατζελή.
Ο κ. Δούκας έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά και επιλεκτική ενασχόληση με δηλώσεις της Κατερίνας Μπατζελή την οποία το ΠΑΣΟΚ έστειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Ο κ. Δούκας μέσω συνεργατών του αναφέρθηκε σε δηλώσεις κορυφαίων στελεχών όπως ο Παύλος Γερουλάνος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Θανάσης Γλαβίνας και ο Δημήτρης Μπιάγκης για τις οποίες δεν υπήρξε αντίδραση από τη Χαριλάου Τρικούπη.