Γερουλάνος-Ηλιόπουλος «ζυμώνουν» υποψηφιότητα για τον Δήμο Αθηναίων 

7 mins read

Πρόσωπο που μπορεί να αναμετρηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη για το Δήμο Αθηναίων αναζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σ. Κοτρώτσου στο libre.gr “εφόσον το επιθυμεί, ο Παύλος Γερουλάνος θεωρείται μία πιθανή κοινή πρόταση (οι θιασώτες της συνεργασίας λένε πως θα μπορούσε να είναι ήδη δήμαρχος, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ τον στήριζε το 2019), εάν, όμως, επιθυμεί κάποιον άλλο ρόλο στην κεντρική σκηνή, υπάρχουν πρόσωπα στα οποία θα μπορούσαν αν συγκλίνουν οι δύο χώροι”.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ: “Ορισμένοι στην Κουμουνδούρου θα έβλεπαν θετικά μία υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου (η οποία δεν έχει δημιουργήσει τριβές με την Χαριλάου Τρικούπη), άλλοι, πάλι, βλέπουν μια καλή υποψηφιότητα στο πρόσωπο του Παύλου Χρηστίδη. Μία υποψηφιότητα που, επίσης, ακούγεται και δεν πρέπει να υποτιμηθεί, είναι αυτή του επικεφαλής του Eteron Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ως υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές του 2014 πέρασε στον δεύτερο γύρο με πάνω από 20% και έχασε οριακά από τον Γιώργο Καμίνη συγκεντρώνοντας πάνω από 48%. Παρότι είναι εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας τον εκτιμά και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μαζί του, ενώ θετικά τον αντιμετωπίζουν και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.”

Facebook Comments