ΑρχικήΠολιτικήΓερουλάνος: «Ο Ανδρουλάκης είχε πει ότι αν είμαστε τρίτοι θα είναι ήττα»

Γερουλάνος: «Ο Ανδρουλάκης είχε πει ότι αν είμαστε τρίτοι θα είναι ήττα»

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και το κύμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπο του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη μίλησε σήμερα το πρωί ο Παύλος Γερουλάνος.

«Στόχος μας ήταν να γίνουμε δεύτερο κόμμα. Αυτό το είχε θέσει ο πρόεδρος που είχε πει ότι αν είμαστε τρίτο κόμμα θα είναι πολιτική ήττα», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, ενώ τόνισε πως «εκεί που θέλαμε να είμαστε, δεν είμαστε».

 

 

Αναφερόμενος στη δική του τοποθέτηση είπε: «Δεν μπορούσα να συνεχίσω να ακούω τρεις μέρες να λένε ότι το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι η Αττική, ανέκαθεν είναι η Αττική και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τα ποσοστά». Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο εξήγησε ότι στην Αττική και την Αθήνα τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ ανέβηκαν συγκριτικά με τις άλλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος επιθυμεί να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εάν τεθεί θέμα ηγεσίας, ο κ. Γερουλάνος είπε ότι «δεν είναι ώρα για υποψηφιότητες» και πως είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί.

«Δεν είναι η ώρα να κάνουμε κυνήγι μαγισσών, είναι η ώρα να γίνει συντεταγμένος απολογισμός, για να δούμε τι πήγε λάθος», σημείωσε και τόνισε ότι πρέπει να συζητηθούν τα θέματα στα όργανα του κόμματος.