Γεωργιάδης: «Καταθέτω μήνυση κατά της Τουλουπάκη τις επόμενες μέρες»

13 mins read

Δεν θα μείνει άπραγος ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το τέλος της Ελένης Τουλουπάκη από την Εισαγγελία Διαφθοράς. Όπως είπε στην εκπομπή Briefing του Γιώργου Πιέρρου στο Action24, είναι ήδη σε συζητήσεις με τον δικηγόρο του προκειμένου να καταθέσει μήνυση εναντίον της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα διερευνήσω με τον δικηγόρο μου την πιθανότητα να καταθέσω μήνυση κατά της Τουλουπάκη τις επόμενες μέρες. Στο πρόσωπο μου έχει παραβιάσει το Σύνταγμα και τους νόμους, με κρατούσε όμηρο από τον Νοέμβριο του 2017. Θα βρω τον τρόπο να δικαιωθώ. Εγώ δεν θέλω εύνοια από τον εισαγγελέα, θέλω δικαιοσύνη.
Είναι πρωτοφανές δικαστικό γεγονός ότι δεν είχε παραιτηθεί μόνη της».

Απαντώντας στην κριτική Τσίπρα περί Λουδοβίκων και Μαρίας Αντουανέτας στην κυβερνηση, ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε:
«Εμένα είπε Λουδοβίκο ο κύριος Τσίπρας; Εγώ έχω εργαστεί πολύ περισσότερο από τον κύριο Τσίπρα.
Έχω ιδρώσει πολύ περισσότερο από τον κύριο Τσίπρα, που με έλεγε τηλεβιβλιοπώλη. Εκείνος αμφιβάλλω αν έχει εργαστεί πολύ, εκτός από μία φορά που πιέστηκε επί 17 ώρες. Γιατί και το κόμμα από τον Αλαβάνο το πήρε».

Σχετικά με το άνοιγμα καταστημάτων εποχικών ειδών από τη Δευτέρα, υπογράμμισε ότι αν τα καταστήματα δεν τηρούν τα μέτρα θα τα κλείσει άμεσα.

«Πρόκειται για 110 καταστήματα και τα ανοίγουμε γιατί αυτό το είδος δεν μπορεί να πουληθεί άλλη στιγμή. Θα ήταν αναλγησία να τους καταστρέψουμε. Οι επιχειρήσεις αυτές οφείλουν να ακολουθήσουν αυστηρά τους κανόνες που θα εξειδικεύσει αύριο ο κ. Σταμπουλίδης. Αν παρατηρηθεί συνωστισμός και δεν τηρούνται τα μέτρα, θα τα ξανακλείσουμε αμέσως».

Για το πότε θα μπει σε παραγωγή το πρώτο ελληνικό rapid test:

«Υπάρχουν ήδη τρεις ελληνικές βιομηχανίες που ενδιαφέρονται να παράγουν το ελληνικό rapid test και είμαι αισιόδοξος ότι σύντομα θα έχουμε νέα».

Facebook Comments