Γιαννακοπούλου: «Η υποψηφιότητά της Α. Διαμαντοπούλου στον Ο.Ο.Σ.Α. ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για την χώρα μας»

8 mins read

H βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, προχώρησε σε δήλωση αναφορικά με την υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για την θέση του Γ.Γ. του Ο.Ο.Σ.Α.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γιαννακοπούλου

«Η ανάδειξη της Άννας Διαμαντοπούλου ως υποψήφιας για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Ο.Ο.Σ.Α από τον Πρωθυπουργό  συνιστά μια σημαντική εξέλιξη για την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα που καινοτομεί, τολμά, συνδιαμορφώνει το παγκόσμιο γίγνεσθαι στην εποχή της Κλιματικής Αλλαγής, της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης και των Μεταναστευτικών ροών.

Η υποψηφιότητά της ως αυθεντικά υπερκομματική επιλογή μακριά από κομματικές επετηρίδες και γνωστούς ανταγωνισμούς ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για την χώρα μας που με μια τόσο ισχυρή υποψηφιότητα μπορεί να αποκτήσει σημαίνοντα, καθοριστικό ρόλο στην ηγεσία ενός Οργανισμού που κατ΄εξοχή ασχολείται με την συνεργασία Κρατών, την Ειρήνη, την Ανάπτυξη.

Η Άννα Διαμαντοπούλου έχει καταγραφεί στην Ελλάδα και διεθνώς ως η γυναίκα τολμηρών επιλογών, μεγάλων συναινέσεων και καινοτόμων προτάσεων , ως η γυναίκα που διαθέτει πολυδιάστατη επιστημονική γνώση, μεγάλη πολιτική εμπειρία με διεθνή αναγνώριση και σκέψη ανοικτών οριζόντων.

Της εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στην προσπάθεια της , που είναι προσπάθεια όλης της Ελλάδας.»

Facebook Comments