Γιώργος Τσίπρας: «Δεχθήκαμε συντριπτική ήττα – Την πατήσαμε επικοινωνιακά με τον φράχτη στον Έβρο»

12 mins read

Άστοχες χαρακτήρισε τις δηλώσεις που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ αυτών και του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο βουλευτής του ΣΥΡIΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ.

“Οι δηλώσεις που ακούτε τις τελευταίες ημέρες από σήμερα θα σταματήσουν, έχουν γίνει κι ορισμένες εντελώς άστοχες, για το timing που γίνονται, γιατί δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, και αναφέρομαι και στον κ. Παπαδημούλη” είπε ο κ. Τσίπρας.

Τόνισε ότι σήμερα συζητάμε για τις εκλογές, θα υπάρχει αλλαγή των συνθημάτων του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στο πρόγραμμα. Αναφερόμενος δε στο ζήτημα του φράχτη στον Έβρο, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την πάτησε σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στην παρούσα φάση “κι όταν λέω παρούσα φάση δεν εννοώ μόνο μέχρι τις εκλογές, και μετά τις εκλογές”.

Πρόσθεσε πως “το ότι πρέπει να συζητήσουμε το τι έγινε και τι δεν έγινε είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί προφανώς”.

 

 

Και συνέχισε: “Έχουμε δεχθεί μια συντριπτική ήττα, ουδείς το αμφισβητεί αυτό. Η ήττα θέτει ζητήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, για την άμεση προοπτική του. Πρέπει άμεσα να ανακάμψουμε, ο συσχετισμός στην κοινωνία δεν είναι αυτός που καταγράφηκε στην κάλπη, πρέπει να συζητήσουμε ποια γεγονότα οδήγησαν σε αυτή την κατολίσθηση που είναι σπάνιο φαινόμενο, όχι μόνο στην Eλλάδα αλλά και στο εξωτερικό”.

Πρόσθεσε ότι “μπορεί να έχει ανοίξει η όρεξη σε δυναμικά κέντρα να τελειώνουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, να τελειώνουν με τον Τσίπρα κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω να βάλουμε τα δυνατά μας, να σοβαρευτούμε, να πάμε να δώσουμε τη μάχη απέναντι στη ΝΔ”.

Τόνισε ότι υπάρχουν οι όροι στην κοινωνία για να ανακάμψουμε και πρόσθεσε ότι η βασική απειλή είναι η λευκή επιταγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κυβερνήσει στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

“Δεν πρέπει να δοθεί λευκή επιταγή και δεν πρέπει να έχει αυτοδυναμία η ΝΔ”, είπε.

Facebook Comments