ΑρχικήΠολιτικήΓιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: «Σοκαριστική η αναφορά σε θαύματα»

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: «Σοκαριστική η αναφορά σε θαύματα»

Αντδράσεις εντός, αλλά και εκτός ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκαλέσει τόσο οι θέσεις που εκφράζει τελευταία ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης όσο και το… θαύμα που τελέστηκε κατά τη βάφτισή του.

 

 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, χαρακτήρισε «σοκαριστική» την αναφορά του προέδρου και σημείωσε με νόημα ότι «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε».

«Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους» είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε «κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα», ενώ στην ερώτηση γιατί το είπε ο Στέφανος Κασσελάκης αρκέστηκε να απαντήσε «δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος», για να συμπληρώσει «δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό».

Ο Γιώργος Τσίπρας φρόντισε, παράλληλα, να στείλει το μήνυμα ότι «το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η ψυχή μας».

Σε ερώτηση, μάλιστα, σχετικά με το αν αποδέχεται την ιδεολογική μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά «ποιος δέχεται να αλλάξει την ψυχή του;» για να προσθέσει ότι «το κόμμα θα παραμείνει κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αν θέλει να πάμε μπροστά και να εκφράσουμε την προοδευτική παράταξη».

Κλείνοντας ο Γιώργος Τσίπρας, ακολουθώνατας τον δρόμο που χάραξε ο Παύλος Πολάκης, τόνισε ότι «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας».