Η ΝΔ ζητά απαντήσεις: «Νοίκιασε σπίτι στο Σούνιο ο Τσίπρας; Από ποιον και πόσο;»

7 mins read

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα περί μετακόμισης του Αλέξη Τσίπρα και ζητάει απαντήσεις.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα; Αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση», αναφέρει χαρακτηριστικά το κυβερνών κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Σε κάθε περίπτωση, το Daily Post είναι σε θέση να γνωρίζει ότι την καλοκαιρινή σεζόν ο κ. Τσίπρας και η οικογένεια του έμεναν σε μεζονέτα στο κάτω Σούνιο, η οποία βρίσκεται μέσα σε φυλασσόμενο συγκρότημα μεζονετών. Μάλιστα, προκειμένου να ενοικιαστεί στον κ. Τσίπρα ο ιδιοκτήτης το είχε ανακαινίσει καθώς πρόκειται για παλιά κατοικία, με πρόσβαση σε θάλασσα. Άλλωστε από τη μέρα που μετακόμισε εκεί ο κ. Τσίπρας έξω από την είσοδο του συγκροτήματος υπήρχε πάντα ασφάλεια.

Facebook Comments