Η «Παπαδημούπολη» αναστατώνει την Κουμουνδούρου

9 mins read

Δύσκολο σαββατοκύριακο για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του.

Από την ώρα που έγινε γνωστό το πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος» για τις αγορές ακινήτων από τον Δημήτρη Παπαδημούλη το 2019 και τις μισθώσεις σε ΜΚΟ που τα χρησιμοποιεί για στέγαση προσφύγων, τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά.

Οταν δημοσιοποιήθηκε το «πόθεν έσχες» του και αποκαλύφθηκαν οι επενδύσεις του στο real estate η Κουμουνδούρου επέλεξε την τακτική της πάπιας: Σιωπή και το βλέμμα αλλού. Τώρα όμως ζορίζει το πράγμα και φαίνεται πως δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν έτσι. Για να δούμε…

Σιωπή στα φιλοΣΥΡΙΖΑΪΚΑ ΜΜΕ για την «Παπαδημούπολη»

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στην ιστοσελίδα της «Αυγής», της «Εφημερίδας των συντακτών» και του «Documento», στο tvxs και στο left.gr, αν ακούσει τον ρ/σ «στο Κόκκινο», θα διαπιστώσει πόση αμηχανία υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις σχετικά με τις business του Δημ. Παπαδημούλη στο real estate.

Το θέμα δεν υποβαθμίζεται απλώς, αποσιωπάται. Και αυτό δείχνει σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό αδιέξοδο που έχει διαμορφωθεί για τον Αλ. Τσίπρα. Ο επικεφαλής της ομάδας ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση για τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» και από την Κουμουνδούρου δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο. Είναι όμως προφανές ότι δεν θα μπορούν να αποφεύγουν την πραγματικότητα για πολύ. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι επ αυτού ενδιαφέρουσα…

Facebook Comments