ΑρχικήΠολιτικήΗ επιστολή του διευθυντή οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ που απολύθηκε: «Εξόχως ανησυχητικά γεγονότα ο...

Η επιστολή του διευθυντή οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ που απολύθηκε: «Εξόχως ανησυχητικά γεγονότα ο δανεισμός και τα οικονομικά του κόμματος»

Επιστολή στην γραμματέα του κόμματος Ράνια Σβίγκου έστειλε ο απολυθείς οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Θύμιος Γεωργόπουλος.

Στην επιστολή του ο κ. Γεωργόπουλος ρωτά αν έχει προγραμματιστεί Πολιτική Γραμματεία για να επικυρώσει την απόφαση της απόλυσής του και αν θα κληθεί σε επόμενη συνεδρίαση για να ενημερώσει το κομματικό όργανο για τα όπως λέει «πραγματικά και εξόχως ανησυχητικά γεγονότα σε σχέση με το δανεισμό και τα οικονομικά του κόμματος».

Υπενθυμίζεται ότι χθες με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γεωργόπουλος, αναφερόμενος στο περίφημο δάνειο Κασσελάκη είπε ότι δεν χρησιμοποιήθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σε έντονο ύφος και να απειλεί ακόμη και με νομική προσφυγή.

Η επιστολή του Θύμιου Γεωργόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Προς
Την σ. Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,
Ράνια Σβίγκου
και τις συντρόφισσες και συντρόφους μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Μετά την αιφνίδια απόλυση μου από την θέση του Διευθυντή του κόμματος, (με απόφαση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη) το απόγευμα της 29-02-2024, χωρίς να μου επιτραπεί καν την επομένη το πρωί να έχω τον χρόνο να παραδώσω και να χαιρετήσω τους συντρόφους μου, παρακαλώ να με ενημερώσετε:

1) Αν πρόκειται να συνεδριάσει η ΠΓ προκειμένου να επικυρώσει την απόφαση απομάκρυνσής μου από τη θέση ευθύνης που με απόφασή της κατείχα.

2) Αν θα με καλέσετε στην επόμενη συνεδρίαση προκειμένου να ενημερώσω τα μέλη του οργάνου για τα πραγματικά και εξόχως ανησυχητικά γεγονότα σε σχέση με το δανεισμό και τα οικονομικά του κόμματος.

3) Αν στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕ θα υπάρχει θέμα για την οικονομική κατάσταση του κόμματος προκειμένου να κάνω τον απολογισμό μου και να ενημερώσω το όργανο που με βάση το καταστατικό έχει την ευθύνη των οικονομικών του κόμματος.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

Θύμιος Γεωργόπουλος