«κ. Τσίπρα, πείτε έναν γιατρό που αποφάσισε ποιος θα μπει σε ΜΕΘ με πολιτική εντολή»

11 mins read

Απάντηση δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για “Vip ΜΕΘ”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ποστ του, αναφέρει ότι “αν ισχύει, πρόκειται για βαθύ ηθικό ξεπεσμό”, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά πως “ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή”.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου

“Με τη χθεσινοβραδυνή του ανάρτηση -η οποία συνοδεύεται από το εμετικό #vipΜΕΘ- ο κ. Τσίπρας υπέπεσε σε μέγιστο πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, υιοθετώντας ουσιαστικά τις αθλιότητες του κ Γιαννάκου. Αθλιότητες που απορρίπτει η ιατρική κοινότητα και αρνείται, προς τιμήν του, να στηρίξει ο Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ξανθός.

Ο κ. Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να αναφέρει έναν έστω ιατρό που αποφάσισε ποιος θα εισαχθεί σε ΜΕΘ ύστερα από πολιτική εντολή. Αν δεν ανακαλέσει άμεσα, θα αποδείξει ότι η συκοφαντία και η χυδαιότητα είναι ο μόνος τρόπος αντιπολίτευσης που του απέμεινε.”

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

Φτάσαμε στο έσχατο σημείο, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να μου απαντά στη Βουλή ότι ράντζο και ΜΕΘ είναι το ίδιο.
Και έρχεται χθες η ΠΟΕΔΗΝ και καταγγέλλει ότι αν είσαι VIP ασθενής βρίσκεις θέση σε ΜΕΘ. Αν δεν είσαι, περιμένεις.
Αν ισχύει, πρόκειται για βαθύ ηθικό ξεπεσμό. #vipΜΕΘ

Facebook Comments