Και να θέλει να κρυφτεί, ο Χαρίτσης δεν αφήνει: Εκλογές τον Μάιο

8 mins read

Παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για εξάντληση της τετραετίας συν τις 20 μέρες που παρέχει το Σύνταγμα, ένα ένα τα κυβερνητικά στελέχη με δημόσιες παρεμβάσεις τους δεν κρύβουν ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές τον Μάΐο.
Μετά τον πρόεδρο της Βουλής Νϊκο Βούτση ο οποίος δεν απέκλεισε το σενάριο να στηθούν κάλπες σε τρεις μήνες, ο αρμόδιος υπουργός Αλέξης Χαρίτσης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.
«Το υπουργείο Εσωτερικών οφείλει και θα είναι έτοιμο για οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Θα είμαστε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα και αυτό μιας και ανοίξαμε αυτή την συζήτηση, περιλαμβάνει αφενός την τεχνική προετοιμασία γι’αυτό άλλωστε έχουμε ξεκινήσει εδώ και μήνες τη διαδικασία για την προμήθεια όλου του αναγκαίου εκλογικού υλικού και μάλιστα κάποιοι βγήκαν και μας κατηγόρησαν για αυτό” δήλωσε (Real fm).
“Εγώ θεωρώ ότι πρέπει η ελληνική Πολιτεία και η εκάστοτε κυβέρνηση να δίνει το σήμα της έγκαιρης προετοιμασίας για τόσο σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όπως η ταυτόχρονη διεξαγωγή εκλογικών αναμετρήσεων.”
Οι δηλώσεις αυτές συνδέονται με τις τελευταίες εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα για τα κόκκινα δάνεια, εκτιμούν πολιτικοί παράγοντες που βλέπουν ότι οι εκλογές τον Μάϊο είναι μονόδρομος για την κυβέρνηση.

Facebook Comments