Και η Κουντουρά είχε συναντηθεί με τον Αμβρόσιο

8 mins read

Χθες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο συναντήθηκε με τον Αμβρόσιο αλλά το δημοσίευσε κιόλας στα social media.

O Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είναι γνωστός για τη ρητορική μίσους και τον ομοφοβικό του λόγο ενώ είναι γνωστά τα πάρε-δώσε του με τη Χρυσή Αυγή. Παρόλα αυτά ο κ. Κουρουμπλής χθες φωτογραφιζόταν περιχαρής μαζί του. Μάλιστα όταν τον ενεκάλεσαν επικαλέστηκε το μεγαλείο της δημοκρατίας…

Ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής δεν είναι ο μόνος υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει συναντηθεί με τον Αμβρόσιο. Και η Έλενα Κουντουρά είχε συναντηθεί με τον Αμβρόσιο τον Ιούλιο του 2017. Μάλιστα υπάρχει φωτογραφία τους στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου στην οποία χαμογελά και του κρατά το χέρι. Η κ. Κουντουρά, η οποία πλέον ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να πατάξει την ακροδεξιά στην Ευρώπη, φωτογραφιζόταν κι εκείνη με τον ίδιο άνθρωπο που το περσινό καλοκαίρι για την τραγωδία στο Μάτι με τους 100 νεκρούς είχε πει ότι φταίει ο άθεος πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας!

Ο κ. Κουρουμπλής όταν κλήθηκε να λογοδοτήσει γι’ αυτή του την φωτογραφία απάντησε ότι η δημοκρατία είναι ανεκτική… Στο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχουν μπερδέψει τα όρια της Δημοκρατίας, της ανοχής και της Χρυσής Αυγής.

Facebook Comments