Καμμένος: "Φλαμπουράρης – Καρτερός ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι"

8 mins read

Νέα επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του πρώην κυβερνητικού του εταίρου, ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου, στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα “υπάρχει μια ομάδα που θυμίζει ΚΚΕ, Λένιν, Στάλιν”. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σε μία φράση που προκαλεί αίσθηση είπε ότι οι συνεργάτες του πρωθυπουργού Φλαμπουράρης και Καρτερός “ήθελαν να με φάνε σαν τον Τρότσκι”.
Σχετικά με το άνοιγμα που επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας στην κεντροαριστερά, ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι η διαδικασία αυτή ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες, χωρίς ωστόσο επιτυχία. Ο πρωθυπουργός είχε κάνει συμφωνία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού ώστε να συμμετάσχουν στην κυβέρνηση. Ο πρώην υπουργός Άμυνας αναρωτήθηκε κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί άνοιγμα στην κεντροαριστερά η κ. Παπακώστα ή η κ. Κοντούρα.
Παράλληλα, στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ και στη στάση των βουλευτών που εξελέγησαν με το κόμμα του. Νέες βολές εξαπέλυσε εναντίον του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά για τις διαπραγματεύσεις του στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
Τέλος, αναφερόμενο στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα, δήλωσε πως δεν θα ήθελε να δει τον πρωθυπουργό να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα