ΑρχικήΠολιτικήΚασσελάκης διαγράφει Τζουμάκα: «Τιμώ τους αγώνες του αλλά ως εδώ»

Κασσελάκης διαγράφει Τζουμάκα: «Τιμώ τους αγώνες του αλλά ως εδώ»

Οι διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν! “Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα αλλά ως εδώ”, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος διέγραψε τον Στέφανο Τζουμάκα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφέρει στην ανάρτηση του:

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ  

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του γράφει “Ήρθε η ώρα!!! Στέφανε Τζουμάκα σε ευχαριστούμε για τους αγώνες σου στο παρελθόν αλλά σημερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο διαλυσης!! Καντο εκτός κόμματος!” 

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ

Από την πλευρά του ο Νίκος Καρανίκας, άλλοτε σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που έχει ζητήσει πολλές φορές με αναρτήσεις του διαγραφές των διαφωνούντων, είχε ένα λακωνικό σχόλιο για τις εξελίξεις: «Καιρός ήταν».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ