ΑρχικήΠολιτικήΚασσελάκης: «Προσθέτω τη φωνή μου στο 82% της ελληνικής κοινωνίας που δεν...

Κασσελάκης: «Προσθέτω τη φωνή μου στο 82% της ελληνικής κοινωνίας που δεν εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη»

Όπως είναι γνωστό ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη δίκη για το πόθεν έσχες του καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50 χιλιάδων ευρώ.

Πριν λίγη ώρα σε ανάρτησή του, ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι προσθέτει τη δική του φωνή στο 82% των πολιτών που δεν εμπιστεύονται τη δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: «Το κόστος της ανεξαρτησίας της φωνής είναι ακριβό.

Θα προσθέσω και τη δική μου φωνή σ’ αυτή του 82% της ελληνικής κοινωνίας. Στη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας που ΔΕΝ εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη.

Σήμερα, δεν γινόταν δίκη για ψευδές πόθεν έσχες ή off shore εταιρείες όπως θα προσπαθήσουν να σας πείσουν.

Σήμερα δικάστηκε η καρδιά μας που χτυπάει μαζί με την κοινωνία, η ενσυναίσθηση, η αλληλεγγύη, το εμείς και το μαζί.

Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη δικάζει τα παιδιά της. Δικάζει τα καθαρά μας χέρια. Κι όλα αυτά, όταν καταδικασμένοι παιδοβιαστές κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Όταν το κυβερνών κόμμα χρωστά μισό δις και δεν πληρώνει 100.000€ για τηλεδιοίκηση με τραγικό απολογισμό να σκοτώνονται τα παιδιά μας. Και η δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη αποφασίζει με πολιτικά κίνητρα.

Η εμπεριστατωμένη πρόταση της εισαγγελέως ήταν αθωωτική.

Αν το βάζω κάτω;
ΟΧΙ βέβαια.

Τα υπόλοιπα στο 1ο μας Συνέδριο το Σάββατο, σας περιμένω όλους εκεί.

Να ξέρετε είμαι υπερήφανος για όσα κάνουμε όλες κι όλοι ΜΑΖΙ και θέλω να είστε κι εσείς».

 

Η ανάρτηση Κασσελάκη