ΚΙΝΑΛ: Εκλογές με πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid test – Πώς θα πάνε στις κάλπες οι ψηφοφόροι

10 mins read

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν στις επερχόμενες εκλογές στο ΚΙΝΑΛ της 5ης και της 12ης Δεκεμβρίου, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κινήματος.

Συγκεκριμένα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ειδάλλως rapid test τελευταίου 48ωρου. Επίσης οι ψηφοφόροι θα μπαίνουν στα τμήματα με μάσκες και αφού έχουν κάνει χρήση αντισηπτικού.

 

Οι υγειονομικές οδηγίες

Η ΕΔΕΚΑΠ ενημερώνει ότι κατά την ημέρα των εκλογών της 5ης Δεκεμβρίου και αν απαιτηθεί και της 12ης Δεκεμβρίου

Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου καθώς και οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων, όσοι δηλαδή θα είναι συνεχώς εντός του Εκλογικού Τμήματος, θα έχουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου. Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους. Ο έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών στους ανωτέρω θα γίνεται από τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και ο ίδιος θα επιδεικνύει το δικό του στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος παραμονής των ψηφοφόρων εντός του εκλογικού τμήματος, κάνουμε ισχυρή σύσταση σε όλους τους ψηφοφόρους να έχουν κατεβάσει, εκτυπώσει και συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής Μέλους ή Φίλου από την ιστοσελίδα (site) του Κινήματος Αλλαγής.

Facebook Comments