Κομμένο στα δύο το ΚΙΝΑΛ μετά την μετωπική Γεννηματά-Βενιζέλου

7 mins read

Η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής τον Γιώργο Καμίνη και την αποχώρηση του Βαγγέλη Βενιζέλου έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η αποχώρηση Βενιζέλου έμοιαζε δεδομένη καθώς του προτάθηκε η τελευταία θέση του επικρατείας. Η κ. Γεννηματά σήμερα είπε ότι του προτάθηκε να κατέβει υποψήφιος με σταυρό σε όποια περιφέρεια επιθυμεί. Με τις πηγές της Χαριλάου Τρικούπη κατηγορούν τον κ. Βενιζέλο ότι απάντησε “ή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή τίποτα”.

Σύμφωνα με την πλευρά του Βαγγέλη Βενιζέλου, η αναπάντεχη απόφαση της Φώφης Γεννηματά προκαλεί μια μείζονα κρίση στο χώρο της κεντροαριστεράς, παραμονές των εθνικών εκλογών και εξυπηρετεί ένα σχέδιο σύγκλισης του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι οποίο φέρεται να της το είπε και εκ του σύνεγγυς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση Γεννηματά-Βενιζέλου στη Χαριλάου Τρικούπη έγινε σε πολύ υψηλούς τόνους.

Η κ. Γεννηματά λέγεται ότι επεσήμανε στον κ. Βενιζέλο τη διαφορετική προσέγγιση που έχουν όσον αφορά τη γραμμή του κόμματος, την υπόσχεση της στον Γιώργο Καμίνη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που όπως είπε θα σηματοδοτήσει την διεύρυνση.

 

Facebook Comments