Κωνσταντινόπουλος: «Ο Παπαδημούλης συμφωνεί με την πρότασή μας – Θα την υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;»

8 mins read

Τη συζήτηση που έχει ανοίξει για την αλλαγή στάσης του ΣΥΡΙΖΑ για το πλαφόν στις τιμές ενέργειας σχολίασε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μετά τα όσα είπε την Πέμπτη ο Δημήτρης Παπαδημούλης ο κ. Κωνσταντινόπουλος σχολίασε: «Χαίρομαι που ο κ. Παπαδημούλης θεωρεί την πρότασή μας υλοποιήσιμη και αναγνωρίζει ότι το πλαφόν στην λιανική τιμή είναι εγκεκριμένο μετρό της ευρωπαϊκής επιτροπής και πιστεύω ότι θα την υιοθετήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ».

«Εμείς, ως σοσιαλδημοκράτες θέλουμε να μην επιτείνουμε τις κρίσεις, αλλά να λειτουργούμε προγραμματικά για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τη χώρα μας. Γι’ αυτό θα χαιρόμασταν αν και τα τρία κόμματα συμφωνούσαμε να υιοθετηθεί η πρότασή μας και τελικά να γίνει πράξη αυτό που θα βοηθήσει τους περισσότερους πολίτες. Από τους επιχειρηματίες μέχρι τον πιο ευάλωτο», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε τηλεοπτική του παρέμβαση στο Action24 είπε ότι θα μπορούσε να γίνει δεκτή η πρόταση του ΚΙΝΑΛ για πλαφόν στους λογαριασμούς ρεύματος στην λιανική. «Είμαστε έτοιμοι να δούμε και το πλαφόν στην λιανική τιμή, υπάρχει άλλωστε και στην εργαλειοθήκη της Κομισιόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα