Κωνσταντοπούλου: «Το golden boy Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα- Κάνουν εκκαθάριση Αχτσιόγλου με μαφιόζικο τρόπο»(video)

7 mins read

“Το φαινόμενο Κασσελάκη είναι ένα golden boy γιατί ο ίδιος παρουσιάζει έτσι τον εαυτό του, που τους παίρνει το κόμμα σε 20 μέρες”.

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων η αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή Αταίριαστοι.

Όπως ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου το φαινόμενο “Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, πούλησε την ψυχή του, τα γύρισε, πρόδωσε τον κόσμο κι έχασε την αξιοπιστία λόγων και έργων. Το φαινόμενο Κασσελάκη, είναι απολύτως συνδεδεμένο με την εγκατάλειψη αρχών και αξιών, στην πράξη. Η υποψηφιότητα Κασσελάκη είναι η ρεβάνς του Τσίπρα “.

Τι είπε για την Έφη Αχτσιόγλου

“Αυτό που παρακολουθούμε να γίνεται είναι ότι η γυναίκα υποψήφια με έναν μαφιόζικο τρόπο  επιχειρείται να εκκαθαριστεί. Βλέπω για την κ. Αχτσιόγλου μαφιόζικη και ακραία σεξιστική συμπεριφορά. Δεν είμαι εδώ για την υποστηρίξω σε ότι έχει κάνει πολιτικά γιατί έχουμε μεγάλες διαφορές, αλλά αυτό που γίνεται με τη στοχοποίησή της ως γυναίκα αλλά και τρόπος ο υπόγειος και ο ύπουλος με τον οποίο επιχειρείται να υπονομευθεί μία υποψηφιότητα, είναι ορατός. Κι εγώ δεν μπορώ να μην το πω”.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα