Κούλογλου: «Πιστεύω ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για τον Πολάκη όπως με τον Κουρουμπλή»

11 mins read

Στο  Αction24 και στην εκπομπή «Briefing» με τον Γιώργο Πιέρρο ήταν καλεσμένος ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην εκλογή ηγεσίας από τη βάση του κόμματος που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ζήτησε έμμεσα την διαγραφή του Παύλου Πολάκη.

Για την πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάει σε εκλογή αρχηγού από τη βάση τόνισε «Να πούμε ότι δεν είναι μόνο εκλογή ηγεσίας αλλά και εκλογή στελεχών από τη βάση. Είναι κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση καθώς αποκαθιστούν τη σχέση του Σύριζα με την κοινωνία».Και συνέχισε λέγοντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι ρίσκο μια τέτοια απόφαση είπε πως «Υπάρχει ρίσκο αλλα τίποτα δεν ειναι χωρίς ρίσκο. Θα επρεπε να εχουν ξεκινησει εδω και 2,5 χρονια αυτές οι διαδικασίες».

Παράλληλα ο κύριος Κούλογλου έκανε σφοδρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη ζητώντας ουσιαστικά την διαγραφή του «Συμφωνώ με ότι έλεγε το  editorial του tvxs. Αν δεν υπήρχε Πολάκης ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει. Στις δύσκολες στιγμές της πετάγεται ο Πολάκης και αλλάζει το πολιτικό παιχνίδι. Να θυμήσουμε ότι έκανε πετυχημένη εκστρατεία στον Κυμπουρόπουλο της Νέας Δημοκρατίας. Με την επίθεση προς το πρόσωπό του πριν τις ευρωεκλογές τον έφερε πρώτο με 600.000+ ψήφους, πάνω και απο τον Μεϊμαράκη» και έκλεισε απαντώντας στο ερώτημα αν πρέπει να ληφθούν ανάλογα μέτρα με αυτά που ελήφθησαν με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή «Νομίζω οτι θα το αποφασίσει ο Αλέξης Τσίπρας. Ως δημοσιογράφος θα έλεγα οτι κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ και θα επρεπε να εχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα. Αν δεν καταλαβαίνει οτι κάνει ζημια κάποιος πρέπει να επιληφθεί του θέματος».

Facebook Comments