ΑρχικήΠολιτικήΚούλογλου: «Ο Κασσελάκης έχει μπερδέψει τον Άρη Βελουχιώτη με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο»

Κούλογλου: «Ο Κασσελάκης έχει μπερδέψει τον Άρη Βελουχιώτη με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο»

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Στέλιος Κούλογλου, μίλησε το πρωί της Μ. Τρίτης στην εκπομπή Action Τώρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

 

 

Αρχικά, ο κ. Κούλογλου αναφέρθηκε στη νέα αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο Γρηγόρης Δημητριάδης, πρώην διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στην αγωγή του, ο ανιψιός του πρωθυπουργού ζητάει 450.000 ευρώ από τον ευρωβουλευτή, για επιστολή που είχε στείλει στην πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι αναφέροντας: «Δεν αποδίδεται δικαιοσύνη στην Ελλάδα και γι’ αυτό τον λόγο βλέπουμε συνέχεια μία αμφισβήτηση όλων των δικαστικών αποφάσεων, σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη».

Όταν η συζήτηση έφτασε στη συνεργασία Κασσελάκη με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο κ. Κούλογλου ανέφερε χιουμοριστικά: «Ο Κασσελάκης έχει μπερδέψει τον Άρη Βελουχιώτη με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο». Και συνέχισε: «Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο κ. Κασσελάκης όταν ανέλαβε την προεδρία, δεν γνώριζε ότι το ΚΚΕ βγάζει μία εφημερίδα που λέγεται «Ριζοσπάστης». Το έμαθε μετά. Αλλά μαθαίνει εύκολα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ