Ξεκινά αύριο η αξιολόγηση των υπουργών από τον Πρωθυπουργό

13 mins read

Γύρο συναντήσεων με τους επικεφαλής όλων των υπουργείων ξεκινά ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τετάρτη, αναφορικά με τον προγραμματισμό και την αξιολόγηση του έργου τους.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τον γύρο συναντήσεων που κάνει στην αρχή του εξαμήνου με την ηγεσία κάθε υπουργείου ξεχωριστά, σχετικά με τον προγραμματισμό του έργου τους.

Στυγκεκριμένα όπως είπε ο κ. Πέτσας  από αύριο Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει τον γύρο συναντήσεων.

«Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού και θα ακολουθήσει το υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή, και το υπουργείο Παιδείας την επόμενη Τρίτη», ανέφερε.

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του προγράμματος αστικής ανάπλασης του Αγίου Διονυσίου Πειραιά.

Την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, το πρωί θα μιλήσει στο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, παρουσία του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά και της νέας επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ελίζα Φερέιρα. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου θα παραστεί στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της τρομοκρατίας στο Πολεμικό Μουσείο. Το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον μητροπολίτη των Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος, Κεγάμ Χατσεριάν και τον πρόεδρο των Αρμενίων Ελλάδος, Παύλο Τσολακιάν.

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

Από την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός.

Στο υπουργικό συμβούλιο της 23 Δεκεμβρίου, οι υπουργοί προχώρησαν σε πλήρη ενημέρωση για θέματα χαρτοφυλακίου ενώ στις 10 Ιουλίου, είχαν παραλάβει ένα μπλε ντοσιέ, με  στόχους και χρονιαγράμματα

Υπενθυμίζεται ότι o Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καταστήσει σαφές ότι «οι υπουργοί θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται για το έργο τους».

Facebook Comments