Κωνσταντοπούλου για παρακράτος: «Ο κ. Τσίπρας δεν είχε σχέση με την Δημοκρατία»

7 mins read

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, τόνισε ότι τα ερωτήματα και οι απαντήσεις είναι αμείλικτες μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά», λέγοντας ότι είναι ανάγκη να γίνουν θεσμικές αλλαγές.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1»,  είπε πως τα φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας και η τάση της εξουσίας να ελέγξει θεσμούς, μηχανισμούς και όργανα που υπηρετούν τους πολίτες φαίνεται αχαλίνωτη και σημείωσε πώς πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό προκύπτει ένας πρωθυπουργός που παρακολουθεί τους υπουργούς του.

Ακόμη, σημείωσε ότι προκύπτει πως υπάρχουν εμπεδωμένες πρακτικές μέσα στην αστυνομία από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν εντολές από όπου και εάν προέρχεται.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο κ. Τσίπρας δεν είχε σχέση με την Δημοκρατία και πως πρέπει να διερευνηθούν και ποινικές ευθύνες.

Τέλος, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είπε πως στις 12 το μεσημέρι θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις αυθαίρετες εργασίες στο λιμάνι του Πειραιά και την έκθεση πολιτών σε τοξικά από την oil one.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα