Κωνσταντοπούλου: «Η Τουλουπάκη έχει ξεπλύνει και άλλα για την κυβέρνηση Τσίπρα»

13 mins read

Σε αποκαλύψεις για ενέργειες της κ. Τουλουπάκη προχώρησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, μιλώντας στην εκπομπή Evening Report του Γιώργου Κουβαρά στο Action24.

«Μολονότι είχαν δει το φως της δημοσιότητας πολύ σοβαρές αποκαλύψεις για την κυρία Τουλουπάκη, παρόλα αυτά η θητεία της ανανεώθηκε από την αρμόδια δικαστική αρχή», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Κύριε Κουβαρά σας κάνω μία αποκάλυψη γιατί έχει μία σημασία, η κυρία Τουλουπάκη έχει ξεπλύνει και άλλα πράγματα που αφορούσαν την κυβέρνηση Τσίπρα».

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «έβαλε στο αρχείο την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που κάναμε για τις γερμανικές οφειλές και στη συνέχεια προσποιείτο ότι δεν το κατάλαβε ότι την έβαλε στο αρχείο. Έβαλε δε, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, στο αρχείο και την δεύτερη ποινική δικογραφία που είχε παραγγείλει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κατά του κυρίου Βούτση». Και συνέχισε λέγοντας: «Την ώρα που ελεγχόταν ο κύριος Βούτσης και ενόψει εκλογών, η κυρία Τουλουπάκη είπε ας κάνω ακόμη μία αρχειοθέτηση για τις γερμανικές οφειλές».

«Εδώ λοιπόν βλέπουμε μία σχέση συναλλαγής και εξυπηρέτησης. Εγώ θεωρώ αδιανόητο αυτό να μην σπάσει ως απόστημα και να μη φτάσει η έρευνα μέχρι το κόκκαλο. Γι’ αυτό ανησυχώ ότι δεν περιλαμβάνονται όλοι στην έρευνα αυτή. Ανησυχώ που δεν είναι η κυρία Δημητρίου στην έρευνα αυτή ελεγχόμενη, η οποία κινούσε τα νήματα και ήταν σε άμεση, επίσης σχέση με την κυβέρνηση. Ανησυχώ που είναι εκτός κάδρου κυβερνητικά πρόσωπα που θα έπρεπε να ελεγχθούν. Και κυρίως ανησυχώ γιατί αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί και έχουμε ξαναδεί στο τέλος η ποινική αξίωση της πολιτείας να γίνεται αντικείμενο παζαριού», κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα