Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα βρει την ψήφο του από Λάρισα & πάνω – Δεν έχει τσίπα ο Τσίπρας

12 mins read

«Κάνει πολύ καλά και τους κράζει» ο κόσμος για τη Συμφωνία των Πρεσπών (…) Ο ισχυρισμός ότι ο Τσίπρας ήταν κουρασμένος και δικαιούταν διακοπές «δείχνει ότι δεν υπάρχει τσίπα», δήλωσε η άλλοτε σύντροφος του πρωθυπουργού.

Τον αναβρασμό που επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά και τη Συμφωνία των Πρεσπών περιέγραψε στον ΘΕΜΑ 104,6 η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται.

«Δεν θα βρουν την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω και πολύ καλά θα γίνει αυτό» είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Ο κόσμος εδώ είναι θυμωμένος γιατί έχει αντιληφθεί ότι έχει υπονομευτεί η ιστορία και τα συμφέροντα μας ως λαού και κράτους» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Κληθείσα να σχολιάσει τις αντιδράσεις των πολιτών είπε ότι «κάνει πολύ καλά και τους κράζει (σ.σ. ο κόσμος) και δεν δέχεται να περιφέρονται ως λόρδοι και κυβερνήτες αυτοί που είναι λακέδες των δανειστών».

Πρόσθεσε, δε, ότι «αυτοί που αντιδρούν δεν είναι ακροδεξιοί» εξηγώντας ότι «η τεχνική του να σπιλώνεις όσους σε αποδοκιμάζουν είναι παλία τακτική και δείχνει το βαθμό έκπτωσης που έχει φτάσει η κυβέρνηση Τσίπρα».

Στην ερώτηση για τις προεκλογικές παροχές που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας αφού είπε ότι «δεν τον σώζει τίποτα» στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «έχει καταντήσει να μοιράζει προεκλογικά φιλοδωρήματα σε πολίτες που ασφυκτιούν εδώ και τόσα χρόνια».

Στην ερώτηση αν οι εξαγγελίες Τσίπρα σχετίζονται με τις διακοπές στο κότερο ή τις αποκαλύψεις για το Μάτι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε «πιθανώς γιατί έχουν διδακτορικό στον αντιπερισπασμό και τον αποπροσανατολισμό».

Σχολίασε, τέλος, ότι ήταν «άκρως προκλητικό» να λένε ότι ο Τσίπρας δικαιούταν διακοπές γιατί, όπως είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου, «φαινόταν κουρασμένος». «Είναι θέμα τσίπας που προφανώς δεν υπάρχει» είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Facebook Comments