Λοβέρδος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Να μας εκβιάζουν πριν τις εκλογές δεν το έχουμε ξαναζήσει»

10 mins read

Παρεμβαίνοντας στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής τόνισε πως η Χαριλάου Τρικούπη δεν εκβιάζεται από «κανέναν και για κανέναν», ενώ απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως συνηθίζει να μετατρέπει σε βούρκο τα πεδία των πολιτικών μαχών.

«Όλα τα έχουμε ζήσει προ των εκλογών αλλά να μας εκβιάζουν πριν τις Εκλογές δεν το έχουμε ξαναζήσει, τόσες πολλές φορές», επεσήμανε και πρόσθεσε: «μου είναι αδιανόητο να μην αναφερθώ από το βήμα αυτό σε έναν εκβιασμό που ασκείται στο κόμμα μας από την εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ ούτε εκβιάζεται ούτε απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου κατά του Νίκου Ανδρουλάκη ως «βρώμικα μισόλογα» ενώ σημείωσε: «Δεν είναι πρώτη φορά που αυτό το κόμμα διολισθαίνει σε τέτοιες κατηφόρες εύχομαι για το καλό της χώρας μας να είναι τελευταία αλλά δεν το ελπίζω. Ούτε μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι από τέτοιες δηλώσεις γιατί είναι δηλώσεις ευθέως ανάλογες με το κόμμα που εκπροσωπεί. Σε μας αυτά όμως δεν περνάνε. Πολύ κακό δρόμο έχει διαλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ να βαδίσει ενόψει εκλογών είναι συνηθισμένοι να μετατρέπουν σε βούρκο κάθε πεδίο πολιτικής μάχης αλλά και αυτή τη φορά θα τους αντιμετωπίσουμε με σθένος. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν».

Facebook Comments