ΑρχικήΠολιτικήΛοβέρδος: «Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση Συριζαίων για να μην εκλεγώ...

Λοβέρδος: «Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση Συριζαίων για να μην εκλεγώ πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ»

Μου λένε ότι θα οργανωθεί προσέλευση Συριζαίων για να μην βγω και απαντώ «ακόμα καλύτερο αφού αυτό σημαίνει μεγαλύτερη προσέλευση», δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Πιθανότερο είναι να υπάρξουν δύο γύροι της εσωκομματικής διαδικασίας, δηλαδή και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, είπε μιλώντας στην Εκπομπή “Από τις 6” της ΕΡΤ και υπενθύμισε:

«Να ξέρει ο πολίτης ότι αν δεν έρθει στον πρώτο γύρο δεν μπορεί να έρθει τη δεύτερη Κυριακή. Εκείνος που έρχεται ως φίλος δεν θα παραμείνει καταγεγραμμένος καθώς η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει τη διατήρηση σχετικού αρχείου», διευκρίνισε.

«Θα παραμείνω όποιος και να επικρατήσει»

Ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει «όποιος και να επικρατήσει», υπενθυμίζοντας ότι σε προηγούμενες μάχες έμεινε δίπλα στην αείμνηστη Φώφη Γεννηματά αλλά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Μόνο ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα συμπράξω με τον κ. Μητσοτάκη. Κανείς από τους 6 υποψήφιους δεν το έχουμε θέσει. Υπάρχει πρόταση για συνεργασία από τα αριστερά, από τον κ. Τσίπρα. Πρώτος του είπε όχι ο κ. Κουτσούμπας, μετά ο κ. Βαρουφάκης, αλλά εμείς δεν είμαστε διασώστες ούτε δεκανίκι», είπε αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχύει το προσκλητήριο σε στελέχη που έφυγαν από το κόμμα να γυρίσουν πίσω, είπε ο κ. Λοβέρδος σημειώνοντας ότι αυτό αφορά και στελέχη που διαγράφηκαν.