Λοβέρδος: «Θα ζητήσω να επανέλθουν στο κόμμα όσοι αδικήθηκαν»

8 mins read

Στο Action24 και την εκπομπή «Briefing» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Πιέρρο, ήταν καλεσμένος ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Κληθείς να σχολιάσει τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τους άνω των 60 σχετικά με την πανδημία, τάχθηκε υπέρ αλλά τόνισε πως προχωρήσανε σε μέτρα αρκετά καθυστερημένα, ενώ χαρακτήρισε  «δειλή» κυβέρνηση. Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα αντισυνταγματικότητας και πως είναι υπέρ αν και μπορεί να χάσει ψήφους από αντιεμβολιαστές.

Για τις αιχμές που άφησε στο ντιμπέιτ περί υποψηφίων που ήταν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και καλούσε να ερωτηθούν όλοι οι συνυποψήφιοι του αν ήταν κατά της Συμφωνίας όπως και ο ίδιος, φωτογράφισε μεταξύ άλλων τον συνυποψήφιο του Νίκο Ανδρουλακη.

Παράλληλα τόνισε ότι ο αρχηγός πρέπει να είναι βουλευτής για να κριθεί απέναντι στον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα «Πότε θα ανακαλύψουμε αν είναι καλός κοινοβουλευτικός; Μετά από 1 χρόνο; Πρέπει να είναι μέσα στη Βουλή και να δίνει την μάχη», ενώ σημείωσε με νόημα ότι η ΚΟ επιλέγει τον επικεφαλής της.

Τέλος έκανε γνωστό ότι θα προτείνει να επανέλθουν ενεργά στο κόμμα πρόσωπα που πιστεύει ότι αδικήθηκαν. Είχε προηγουμένως ερωτηθεί για τον Πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζελο και την πρώην Υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου.

Facebook Comments