ΑρχικήΠολιτικήΜ. Λαζαρίδης για το «μπάρμπεκιου – πάρτυ»: «Δεν αργεί να επωαστεί και...

Μ. Λαζαρίδης για το «μπάρμπεκιου – πάρτυ»: «Δεν αργεί να επωαστεί και πάλι το αυγό του φιδιού – Να είμαστε προσεκτικοί» (video)

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μακάριος Λαζαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στο «Kontra» όπου μεταξύ άλλων και στο σάλο που έχει προκληθεί με το κάλεσμα για «μπάρμπεκιου – πάρτυ» έξω από hot spot που φιλοξενεί πρόσφυγες.

Ο κ. Λαζαρίδης, αναφερόμενος στο «μπάρμπεκιου – πάρτυ» και την πληθώρα δηλώσεων που ακολούθησαν από την στιγμή της γνωστοποίησης του, υπογράμμισε «Η χώρα έχει σοβαρότερα προβλήματα από το να ασχολούμαστε με τέτοιου είδους γελοιότητες και σας το λέω γιατί συνομιλώντας με πολύ κόσμο, σήμερα ειδικά, αυτό αντιλαμβάνομαι. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί. Έχουμε μια χώρα η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, τα σημεία των πρώτων τεσσάρων σχεδόν μηνών της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι απολύτως θετικά, άρα δεν έχουμε κανέναν λόγο να καταναλώνουμε φαιά ουσία για τέτοιου είδους ενέργειες» και συμπλήρωσε «πολύ κακό για το τίποτα».

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι τέτοιου είδους ζητήματα ενισχύουν τα άκρα και «δεν αργεί να επωαστεί και πάλι το αυγό του φιδιού. Το τονίζω και θέλω να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Άλλωστε τον τόνο σε ένα κόμμα, στην προκειμένη περίπτωση στην κυβέρνηση την δίνει ο Πρωθυπουργός, εν προκειμένω δια του κυβερνητικού εκπροσώπου».

Δείτε το βίντεο: