Μάντζος: «Μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να εκλάβουμε όσα είπε ο κ. Τσίπρας για το ΚΙΝΑΛ»

9 mins read

Δηκτικό και αιχμηρό ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζου, για όσα ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, για το ΚΙΝΑΛ στη τηλεοπτική συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ.

Ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ, είπε μεταξύ άλλων:

“Εγώ καταλαβαίνω ότι για λόγους τακτικής μπορεί να ακολουθείται αυτή η στρατηγική της γκρίζας ζώνης. Αλλά δεν μπορεί να μην ξεκαθαρίζεις όταν αντιπολιτεύεσαι την κυβέρνηση ότι θέλεις να γίνουν εκλογές για να φύγει και ότι δεν θα γίνεις δεκανίκι της, δεν θα τη στηρίξεις.

Το λέω αυτό, διότι το ΚΙΝΑΛ το 2012-’15 συγκυβέρνησε με τη Νέα Δημοκρατία και γι’ αυτό πήγε από το 44%, που είχε πάρει ο Γιώργος Παπανδρέου, στο 6%. Δεν πήγε επειδή συγκυβέρνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τη Νέα Δημοκρατία. Και ήταν Γραμματέας του κόμματος τότε ο κ. Ανδρουλάκης, δεν ήταν στο ευρωκοινοβούλιο. Του κόμματος που συγκυβερνούσε και ακολουθούσε αυτή την πολιτική και έκλεισε την ΕΡΤ και δημιούργησε κοινωνική ασφυξία. Τα θυμόμαστε όλα αυτά.”

Με τον κ. Μάντζο να απαντά:

«Μετά από ένα τετραήμερο συνέδριο που τα είχε όλα, από φιλοπουτινικές θεωρίες, αντιεμβολιαστικά κηρύγματα έως και αντιδημοκρατικούς παροξυσμούς για… “καραβανάδες που πρέπει να αναλάβουν δράση”, το να επικρίνει ο κ. Τσίπρας τη δική μας παράταξη για “γκρίζες ζώνες” μόνο ως ανέκδοτο μπορούμε να το εκλάβουμε», υπογράμμισε ο κ. Μάντζος.

Facebook Comments