ΑρχικήΠολιτικήΜαρέβα από Λάρισα: Οι γυναίκες δεν έχουν σύμμαχο το ελληνικό κράτος

Μαρέβα από Λάρισα: Οι γυναίκες δεν έχουν σύμμαχο το ελληνικό κράτος

Σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας μίλησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Μαζί της, παρουσίασαν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας, γυναίκες βουλευτές της ΝΔ δηλώνοντας τη στήριξή τους στις εργαζόμενες, τις μητέρες, τις συζύγους.
Στην εκδήλωση μίλησαν η Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς, η Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής, η Σοφία Βούλτεψη και η Αννα Καραμανλή υποψήφιες Βουλευτές στο Νότιο τομέα Αθηνών, η Κατερίνα Μάρκου, υποψήφια ευρωβουλευτής και η Ελενα Ράπτη, Βουλευτής στην Α΄Θεσσαλονίκης.
«Καθημερινά στη δουλειά μου, συνεργαζόμαστε με ένα πλήθος γυναικών απ’ όλη την Ελλάδα. Γυναίκες που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στον τριπλό ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης. Δυστυχώς έχουν απέναντι τους το ελληνικό κράτος αντί να το έχουν σύμμαχο”, δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Η ΝΔ έχει σε πρώτη προτεραιότητα τη λύση των προβλημάτων της μέσης ελληνικής οικογένειας, των γυναικών και των παιδιών. Το αποδεικνύει το πρόγραμμά της, αλλά και οι δεκάδες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την χώρα, όπως η σημερινή» τόνισε επίσης η κυρία Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Μ. Συρεγγέλα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, κ. Χ. Καπετάνος.