Μαρινάκης: «Γιατί εξαφανίστηκε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ από το σάιτ τους;»- Τα 4 ερωτήματα

13 mins read

Αναπάντητα ερωτήματα από τον Παύλο Μαρινάκη σχετικά με το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που από τόμος έγινε φυλλάδιο.

Σε ανάρτηση του ο κ. Μαρινάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από τις κωμικοτραγικές αντιφάσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την κοστολόγηση του προγράμματός τους, έφτασαν στο σημείο να το εξαφανίσουν τελείως!
Συγκεκριμένα: το πολυσέλιδο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε στις 11/12/2022 και ήταν αναρτημένο μέχρι σήμερα το πρωί.
Πλέον, όμως, αντί ακόμη και για αυτό το γενικόλογο πρόγραμμα, οι πολίτες μπορούν να βρουν ένα τετρασέλιδο με συνθήματα, χωρίς καμία ανάλυση, καμία εξειδίκευση, καμία κοστολόγηση!
– Για ποιον λόγο αποσύρθηκε το πρόγραμμα; Μήπως γιατί πλέον δεν ισχύουν όσα υπόσχονταν πριν από λίγους μόλις μήνες;
– Άραγε θα το επαναφέρουν στο site ίδιο ή παραλλαγμένο;
– Ποιο από όλα τα προγράμματα ισχύει τελικά;
– Ποιες διαφορές έχουν μεταξύ τους;
Η απελπισία και ο πανικός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τους οδηγεί σε επικίνδυνους δρόμους. Στην προσπάθειά τους να πάρουν τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, κινδυνεύουν να γίνουν αντίγραφά του στη γενικολογία και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύονται όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά επικίνδυνοι για το μέλλον της χώρας.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένουν η μόνη υπεύθυνη λύση για τη χώρα. Χωρίς κρυφές ατζέντες, αλλά με ουσιαστικές και κοστολογημένες προτάσεις, γνωρίζουμε, θέλουμε και μπορούμε να οδηγήσουμε την Ελλάδα στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

 

Δύο από τα επίμαχα κομμάτια των θέσεων του ΠΑΣΟΚ, για μερίσματα και κληρονομιές, που «εξαφανίστηκαν»

 

 

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην καταγγελία Μαρινάκη

Για την ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν: «Το κείμενο που έχουν screenshot στη ΝΔ είναι το κείμενο διαβούλευσης που είχε κατατεθεί το φθινόπωρο. Στις προηγούμενες εκλογές ο Ανδρουλάκης έκανε δημόσια θεματική εκδήλωση παρουσιάζοντας τις 12 προγραμματικές προτεραιότητες».

 

 

 

Facebook Comments